0 Item

Shopping cart(0)

Er zijn geen items meer in uw wagen
Belastingen € 0,00
Totaal (excl. BTW) € 0,00

Onderhoud

Wilt u op een juiste wijze uw boot onderhouden? Dat kan met de onderhoudsproducten en schuurmiddelen van RondomdeBoot.nl. Met deze artikelen kunt u uw boot reinigen, uw boot schuren en uw boot polijsten. Binnen de reinigings- en poetsmiddelen treft u verschillende sprays en shampoos aan, terwijl u onder schuurmiddelen voor de boot schuurschrijven, schuurvellen, schuurbanden, schuurrollen en handblokken vindt. Onze onderhoudsproducten voor de boot zijn overigens afkomstig van het gerenommeerde merk Sea-Line, waarvan wij binnen de Benelux de enige dealer zijn. Deze hoogwaardige onderhoudsmiddelen voor de boot zijn onmisbaar voor een optimaal bootonderhoud.

Snuffel hieronder rustig rond in ons online assortiment en bekijk welk onderhoud uw boot nodig heeft. Plaats uw bestelling vervolgens eenvoudig in uw winkelmandje en wij zorgen dat u deze snel in huis heeft. Uw boot onderhouden, grondig reinigen en beschermen tegen UV-straling doet u uiteraard met de artikelen van RondomdeBoot.nl!

Filteren op

Actieve filters

€ 12,98
€ 15,70
(0)

Polijstvacht - Fast Cutting 150mm

Perfect lamswol voor hoge glans. Inzetbaar voor maximale agressiviteit. Geadviseerd wordt om de polijstvacht in een open omgeving te gebruiken in verband met het verlies van vezels.

Maat: 150mm en 180mm

€ 7,31
€ 8,85
(0)

Sea-Line Cleaner - siliconenverwijderaar is het product dat wordt gebruikt voor oppervlaktereiniging voor het lakken. De siliconen-, was- of vetgrond is zeer gevaarlijk voor het goede lakeffect.De siliconen verwijderaar kan worden gebruikt voor metalen of kunststof oppervlakken.

€ 10,70
€ 12,95
(0)

Ontworpen voor het polijsten van moeilijk bereikbare plaatsen, de hoeken, rand enz. Gemaakt van 100% natuurlijke wol.

Dit is ideaal hulpmiddel voor het polijsten van gelcoats, en lakken.
Diameter 80 mm, compleet geleverd met montageadapter.

€ 16,38
€ 19,82
(0)

Sea-Line Color Renovation is een reinigingsroduct dat herstelt het oorspronkelijke uiterlijk en de helderheid van het kleur op materiaal:

 • Gelcoat
 • 2K verf
 • Plastic
 • metaal (chroom, messing, staal, roestvrij staal, aluminium, brons)
 • steen (marmer, terracotta, tegels).

Opmerking: niet gebruiken op een wit oppervlak.

€ 10,50
€ 12,70
(0)

Polijstvacht - Medium Cutting 150mm

Perfect lamswol voor hoge glans. Inzetbaar voor midium agressiviteit. Geadviseerd wordt om de polijstvacht in een open omgeving te gebruiken in verband met het verlies van vezels.

Maat: 150mm

Laatste items in voorraad
€ 16,49
€ 19,95
(0)

Sea-Line C1 is een krachtige reiniger met effectieve formule om zeepokken snel van bootrompen te verwijderen die gemaakt zijn van GRP-laminaten en staal.

OPMERKING: Niet gebruiken op oppervlakken die zijn gecoat met één componentverf.
OPMERKING: bij gebruik  van Sea-Line® C1 SUPER STRONG gebruik altijd persoonlijke beschermingsmiddelen.

Verpakking: 500ml

€ 40,45
€ 48,95
(0)

Poetsdoeken Tricot wit

De Wiltec Poetsdoek Tricot Wit is van 100 procent tricot (t-shirts en hemden) en geschikt voor algemene poetstaken. Doordat de doek wit is laat deze geen kleurstoffen achter bij het werken met bijvoorbeeld oplosmiddelen.

Verpaking: 10kg

€ 12,36
€ 14,95
(0)

Sea-Line C2  is zeer krachtige wateroplosbare en biologisch afbreekbare reiniger voor snelle en efficiënte verwijdering van vuil, olie, vet, kalk, roet, nicotine enz. Geweldig als professioneel reinigingsmiddel voor fenders, dekzeilen, GRP en aluminium scheepsonderdelen.

OPMERKING: Niet gebruiken op glas (bijvoorbeeld spiegels)).
Verpakking: 500ml
€ 13,21
€ 15,99
(0)

Brayt Universal Backing Plate

 • Poetsvacht houder met M14 draad
 • Voorzien van velcro klittenband
 • Zachte tussenlaag voorkomt beschadigingen aan contourdelen

Maat: 150mm voor poetsvacht 180mm

€ 1,90
€ 2,30
(0)

Microvezel doek Scratch Safe 350x350

Door de heerlijk zachte gebreide microvezels is onze Scratch Safe doek zeer breed inzetbaar. De wollig zachte structuur van de microvezel verwijdert met het grootste gemak vuil en vocht van ieder oppervlak.

Afmeting: 350x350    

€ 10,33
€ 12,50
(0)

Sea-Line C3 is een shampoo met wax voor het reinigen en beschermen van gelcoat en geverfde oppervlakken. Hoog reinigingskracht en afwerking in glans.

Goed schudden voor gebruik. Laat een kleine hoeveelheid oplossen in warm water en maak het oppervlakte schoon. Na de behandeling met vers water afspoelen. Poets met een droge, zachte doek om een hoogglans laag  te krijgen.

Verpakking: 250ml

€ 10,91
€ 13,20
(0)

Brayt Universal Backing Plate

 • Poetsvacht houder met M14 draad
 • Voorzien van velcro klittenband
 • Zachte tussenlaag voorkomt beschadigingen aan contourdelen

Maat: 120mm voor poetsvacht 150mm